محاسبه بیمه کالای گمرکی توسط کارشناس رسمی دادگستری گمرک

در سال‌های اخیر معطل ماندن کالا‌ها در گمرک از یک سو و خسارتی که در حمل و نقل کالا‌ها به بار وارد می‌شود باعث شده است که موضوع بیمه‌های گمرکی بیش از پیش مورد توجه واقع شود از این رو به بررسی مباحثی حول بیمه کالا‌ها در گمرک با کمک کارشناس رسمی دادگستری گمرک پرداخته‌ایم.

کالای وارداتی گمرکی همواره هزینه هایی دارد که باید برای ترخیص، آن ها را پرداخت کرد . یکی از این هزینه ها که بسیار هم مهم است، هزینه بیمه کالای وارداتی در انبار های گمرک می باشد که نحوه محاسبه هزینه این مقدار کالا برای وارد کنندان جای سوال بوده. در این مقاله ما شما را به بهترنی کارشناسان گمرکی معرفی می کنیم و نحوه محاسبه بیمه گمرکی را به صورت کلی توضیح خواهیم داد. اگر چه بهترین روش برای محاسبه بیمه و هزینه های ناشی از واردات کالا را می توانید از طریق ارتباط با کارشناس امور گمرکی و کارشناس رسمی دادگستری امور بیمه مطلع شوید.

بیمه ها شما را از خطراتی که اموال شما را تهدید می کنند، دور می کند. اموالی هم چون خانه و ساختمان، خودرو و کشاورزی و وسایل منزل و غیره . اما بحث مورد نظر ما بیمه کالای گمرکی است. معمولا افرادی که اقدام به واردات کالا می کنند، هزینه های زیادی را در این راه متقبل شده اند به امید که بتوانند از این طریق سود خوبی به دست بیاورند. حال اگر تمامی هزینه ای انجام شده به دلیل یک سهل انگاری در گمرک از بین برود چه خسارتی به بار می آید. بیمه اینجا دست به کار شده و با دریافت مبلغی نه چندان زیاد در مقابل کالای شما، تمام آن ها را بیمه می کند و خیال شما از این بابت راحت می کند. به طور کلی بیمه ها نه تنها هزینه اضافی محسوب نمی شوند بلکه وجودشان همیشه لازم و ضروریست تا آن چه به عنوان تهدید برای کالای شما محسوب می شود را دور کنند.

حال برای محاسبه بیمه کالای گمرکی ما نکته هایی را به شما دوستان خواهیم گفت. CIF  یا مجموع پرداختی های گمرکی که insurance  هم جزئی از آن است که به معنی همان بیمه گمرکی می باشد یکی از پرداختی ها است. مقدار پرداختی آن بستگی به مقدار کالای وارداتی و ارزش آن دارد.

کالا ها به قبل از ورود به گمرک و بعد از آن تقسیم می شوند باربری قبل از ورود به بنادر و گمرک مقداری هزینه بیمه باربری از شما دریافت می کنند وبرای ترخیص هم مقداری بیمه و عوارض در یافت می کنند . مقدار این هزینه به جنس کالا نحوه حمل و نقل و فاصله حمل کالا و .. بستگی دارد. به عنوان مثال بیمه و مالیات گرفته شده در مورد کالایی مانند خودرو با کالایی خشک و پلاستیکی مثل اسباب بازی فرق بسیار زیادی خواهد داشت.

در مواردی که اتفافی برای کالای مورد نظر در گمرک بیفتند، این که مقدار بیمه چقدر باشد، تعیین کننده مقدار پرداختی بیمه به وارد کننده می باشد و در صورتی که در این بین مشکلاتی اعم از مقدار پرداختی کمتر از انتظار یا عدم پرداخت کامل قرامت و ... به وجود آید، طرفین باید به توافق برسند. اگر به توافق نرسند وارد کننده میتواند شکایتی نتظیم کرده و با مراجع زی صلاح در میان بگذارد . در این بین کارشناسان دادگستری میتوانند با قیمت گذاری دقیق و مناسب وارد کننده را از بابت قرامت پرداختی بیمه مطمئن کنند.

در مواردی هم شرکت بیمه ادعای عدم تعلق بیمه به بیمه شونده را مطرح میکند و در این حال هم باز با توجه به اهمیت موضوع و این که آیا بیمه به کالای وارداتی تعلق میگیرد یا خیر از طریق کارشناسان تعیین می شود.

اگر چه شاید محاسبه هزینه ی بیمه گمرکی خصوصا هزینه بیمه گمرک به نظر کار سختی نباشد اما در عین حال پیچیدگی های بسیار زیادی دارد و موجب سردرگمی و گاهی موجب اختلاف و مشکلات زیادی می شود. از این رو ما شما را به کارشناس امور گمرکی معرفی می کنیم تا شما با شماوره های دقیق این کارشناس و و همچنین کارشناس امور بیمه بتوانید دقیق ترین محاسبات را در امور گمرک انجام دهید .